Sunday, May 8, 2011

pergi pantai wif jire..

salam


jalan jalan...cari makan...tapi...kitaoram jalan2 tak bli makanan pape pun....sebab tak bawak duit..hahaha...ingat nak pergi pasar malam..then disebabkan jammed jalan o.t.w kesana...kitaoram berubah fikiran untuk ke pantai pulak..ahaha..pantai sabak bernam...ish tak laaa..tipu je..pantai sabak je laaa...hehe...


dah la balik rumah sampai magrib...huh..naseb baik abah+umi tak marah sangat...tapi abah nampak bengang jugak laa sebab nini tak jawab fone time dia call...tengok2 4 missed call..hehe...sori abah ek...nini betol2 tak perasan sebab fone nini always in silent mode...tak pe2...nanti tak nak buat lagi daaaa....insyaAllah...hehe..






peace!!



senyum kambing je budak ni...sebab kat belakang dia ade kambing tuuu..




taraaaaa...



ni budak yang tengah jiwang sorang2...





hmmm...nanti kite g jalan2 lagi ek...tapi lain kali nak singgah pasar malam dulu!!!!biar tak de duit pun...hahahaha

3 comments:

LIVESTRONG said...

best nyer:))

fazleen rongak said...

gi pantai x ajop ore doh dih :(

eiyzniey said...

nahwan...mai la g skali..kan dkt je ngn umh mu..haha..



leen...xse ak ajok mu..hahahaa...