Saturday, August 27, 2011

already at home!


salam

semalam nini bertolak dari kedah ke kelantan with my big bro. alhamdulillah sampai jugak akhirnya nini di rumah walaupun agak lama perjalanan kerana begitu banyak dugaan yang mendatang. haishhh... kalau nak tau. 3 excident semalam yang nini tengok time otw balik umah. seram2. then, nini sempat lepak kat atas jambatan tasik banding. memang gle laa. tak sangka plak jalan jammm kira2 3 jam kutt.. boring siott. nini siap kuar jalan2 atas jambatan tu. siap bercerita2, bergamboo2 dengan my big bro. smlam memang dalam sejarah laa. ni 1st time nini berbuka dalam kereta! ehemmm..sempat minum air lipton red tea+master potato+keropok. sadis tol. tapi, beforo tu memang dah pesan kat umi+abah suh simpan air nyiur+murtabak kat nini..hehee. so, sesampai je kat umah. ape lagi. makan laaaalalalaa..



mood: bez nye blk umah!!!

p/s: so, malam ni boleh terawih kat masjid tepi rumah laaa. hehe. insyaAllah. amin




1 comments:

Tihara said...

syukur selamat sampai..selamat hari raya..kem salam raya kat ami eks ;)