Sunday, November 27, 2011

cinta elysa




salam

dah hari ahad rupanya. ehemmm. tak sabar nak tunggu lusa. sebab nak tengok drama cinta elysa! pukul 9 p.m. hari selasa ni nak melekat kat tv. hehe. drama cinta elysa ni ade 13 episod rupanya. skarang dah masuk episod ke-11. wah wah wah. tak sabar nak tau ending crita ni camne.



sweet gilerrr tengok aril a.k.a johan a.k.a BOTAK dalam crita juvana berganding dengan elysa a.k.a fasha sandha! huh.





gara gara fanatik sangat tengok drama cinta elysa ni. nini sanggup buka you tube guna fone nak tengok episod cinta elysa akan datang ni tau. bukan pe. tak sabar nak tau cita seterusnya. hehe.





watak arif seperti biasalah pastinya ke arah samseng-samseng. seram jugak kadang-kadang bila dia tengking elysa. tapi still nampak sweet bila tengok aril ngan elysa ni. garang-garang pun dalam hati ada taman gitu.



p/s : jom sama2 layan drama cinta elysa ni! :)



kisah dongeng ~stacy~ :

Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini
Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerna rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya kisah dongeng saja

Belum pernah aku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini
Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati
Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerna rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela
Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya kisah dongeng saja






6 comments:

aminzulkifli said...

btol2.best cte nih.sy follow jgk.hihihh

eiyzniey said...

oo ooooooooo

ade org jiwang kat sni
:p

D-SIM said...

scene diorg blakon byk kat u aku :D


botak tu peramah orangnye

eiyzniey said...

:)

LidaRahim said...

Salam maal hijrah!

Hihi akak pon layan gak cite ni ngan enchek suami

eiyzniey said...

hehe...
mmg bez kann...
sweett sgt!