Monday, December 5, 2011

#Shilalas

salam

sapa tak kenal shila amzah kan. huh tuan punye suara yang merdu ni memang cun habis la. tu yang nini suke tengok kak shila ni. cam baby doll. ehemmm. untung laa sape dapat dye kan. hehe. nini ingat lagi. time nini form 3 dulu. lagu memori tercipta memang meletop laaa. siap kitaorang buat lagu tu sempena lagu tema untuk dinner sasquint . sekarang plak layan patah seribu!

first time nini dengar #patahseribu ni time kak dini pasang lagu tu dalam fone dye. pastu. terus terpaut dan jatuh hati doe. hingga kan kat ipda pun banyak kali duk ulang lagu tu. sampai hanis ngan tira ske lagu tu skali. cehhh.. terbaikk la penangan patah seribu ni kann. hehe. mestilaa kan. sape yang nyanyi lagu ni. :P

semalam time duk landing landing atas katil. sempat la stalk twitter kak shila. pastu. terdetik nak reply kat satu tweet @Shilaamzah ni. jeng jeng jeng. sape sangka! dye reply balik! eheheheeee. first time kott. sape tak excited kan kan. dah la time tu jugak duk layan #patah seribu. cehhh. memang terbaikk. hanis roomate nini tersayang lagi cun tu pun sempat jeles tengok . heheee. cool bebeh. nanti kak shila reply tweet you jugak tu. hehe.



CaptureNux 2011-12-04 22;06;17

cun nyaaa!


CaptureNux 2011-12-04 22;07;46

:::tweet2


CaptureNux 2011-12-04 14;01;55

:::kak shila reply tweet! hoyeaahhh!


CaptureNux 2011-12-04 22;07;09

::: jom heboh!


letz follow twitter @Shilaamzah! ceeehhh. cam nak promote kat sini laa pulak kan. ngeee..


p/s : @Shilaamzah jangan marah tau. hehe. btw. nini memang suke tengok kak shila ngan stail rambut straight cut! serius!





like this! :

Tajuk Lirik Lagu: Patah Seribu
Artis: Shila Amzah

Walau kau tiada di sini
Ku tetap ingat semua pesanmu
Ku hidup seolah-olah kau masih ada
Bisikan kata kepadaku

Bilakah kau akan utuskan surat buatku
Aku terus menunggu tibanya kata cintamu

oh.. patah seribu hatiku
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi

Biar pergimu tanpa relamu
Namun hatiku tetap rasa
Kejamnya kau meninggalkanku dengan nota-nota
Cinta buat kita berdua bila kan ku bisa menerima ketiadaanmu
Kan ku bakar semua hapuskan semua kenangan

Patah seribu hatiku
Bila mengenangkan segala yang kita bina bersama
Haruskah ku lupa kerna engkau telah pergi

Sayangku mohon padamu
Segera tinggalkanku
Pergilah kau ke tempat yang kau tuju
Pasti ada hikmah buatmu dan juga buat diriku

Pergilah…




14 comments:

nurhaniszamshah said...

untung laaaaaaaaaaa! grrrrr

eiyzniey said...

Heheheeeeee
:)
Dun wory bebeh..nnti ade la tu.

hamzah ian said...

serius comel

eiyzniey said...

Hamzah : mmg comel !heeheeee

Nur Aischa said...

wewit, dpt tweet tweet dgn shila amzah, bestnyaaa :D

eiyzniey said...

Aischa : hehehee...1st time tu..hepi3!

alyaclumsy said...

suara dea pun kebaboom kan :D comei lagi tuu

eiyzniey said...

Alya : tu diaaa naaaaa..
KeebAaabommm..heheee

bila blog bercerita said...

shila amzah..??
suke giler tgk u-tube die..
most of her video,,,owwsemmm~~

eiyzniey said...

yaaaa..
btol2..bez kan..heheh

nurhaniszamshah said...

u, serius i da minat die macam gila lah. tiap2 hari bukak video dia. perhh.

eiyzniey said...

Hahaaa....
Xpa2..cool bebeh..I pun mmg sesangat2 mnt dye!!
Hoohooo
#shilalas

shahrazali said...

cunnyer....hehe... sy mmg suka dgn shila amzah ni... orgnyer cantik,,suara sedap,,lg 2 dia ni jarang pakai seksi2..

eiyzniey said...

@shahrazali
yayayaa..smua btol..hehe
kak sya bez kan!