Tuesday, December 27, 2011

dua hari bersama cik mimi

assalamualaikum


kawan kawan nini yang duk matrik semua tak balik cuti hari krismas ni. tapi, cik mimi kesayangan nini sorang, still balik tau. pantang ade cuti lebih tiga hari sket. mesti balik laa budak ni sorang. padahal cuti dia empat hari ja. haihhh. macam macam la kalau dah anak manje kan kan. (ok. tak mo ngumpat panjang2. nanti kena marah) :)

24/12/11 ~  pagi sabtu tu cik mimi dah bbm nini ajak date ngan dye. padahal baru jaa sampai malam jumaat tu. cam biasa la. weweewee. nasib baik nak kuar petang. yelaa. cuti cuti ni. mana nak ready mandi awai. tambah tambah sekarang ni memang sejukkk kan. :). ok. pukul dua lebih camtu. bunyi laa kereta cik mimi ni tanda dah sampai umah. hoyeahh. rindu3. lame nye tak jumpe!!!!!!!!!!! then macam biase la. tempat yang dituju. mestilaaa ke kbmall. ishhh. cam tak dak tempat lain. heee. tapi sampai sampai jaa. memang tak ley nak masuk. sebab memang ramai sesangat laa orang. hmmm. tu laaa. datang lagi time orang nak krismass ni. kan kan. ok dah. lepas tu. kitaorang pun pegi la tutti fruiti. haaaa. dah dua2 peminat setia aiskrimm. tak kan tak singgah kan. heee. 

IMG-20111224-01564
::: cik mimi+cik nini


IMG-20111224-01557
:::

25/12/11 ~ haaa. hari ni. awai2 lagi kitaorang keluar. dalam pukul sembilan lebih kot. nini pun terkejut jugak sebenarnya cik mimi ni sampai awai pagi lagi. sebenarnye ada sebab jugak cik mimi datang awai tu. ok. tak mau cite panjang lebar. dah boleh stop kot nini! tetiba jaaa excited nak story. hehehhe. sebab hari tu. hepi sesangat. hepi ke? hepi laaa. lama tak jumpe. lepas rindu kejap. satu hari pun jadi laa. nak buat camne kan. serius! memang hepi. hehehhee. :D


IMG-20111225-01610
cik mimi+cik nini

DSC00002
masheh!
you're my lucky star! :D





12 comments:

Jay said...

wah tutti frutti..em..nak juga makan..dah lame tak rase..huhuhuhu

Tea said...

uihss cantek dak nehhh...

eiyzniey said...

@Jay
Hehe..jom mkn lg.
:)

Jay said...

wah..eiyzniey yang belanaj kan??hahaha:P

eiyzniey said...

@Tea
Cik mimi cantek..
Heeee :)

qlah said...

persahabatan itu terlalu indahkan , hehhe ;D

eiyzniey said...

@Jay
Haha..izni blnja..
Jay y byr..ok.
:)))

eiyzniey said...

@qlah
Yup3..
Ni la bff nini qlah..
Heee
:)

Jay said...

hohoho..boleh je..kih kih..

eiyzniey said...

@Jay
Hehehe...
:))))

Cik Ina Do Do Cheng said...

dua-dua cantek. cik nini tu cam heliza skit : )

eiyzniey said...

@Cik Ina Do Do Cheng
Bersyukur sbgai hamba Allah..
:)