Friday, December 9, 2011

esok kak dini kawen!




salam


wah wah wah. esok akak nini yang tersayang dah nak jadi isteri orang! ehemmm ehemmm. dah tamat laa title bujang tuuu. dah banyak tanggung jawab yang kena tanggung nanti. yelaaaa. dah nak jadi isteri orang kan. hmmm. nini plak yang jadi excited. padahal kak dni yang nak kawen! eheeheee. tak pa tak pa. bila lagi kan nak merase orang terdekat kawen kan. boleh laaa nak ambik pengalaman. senang sket nanti. cehhhhhhhhhh. bajet2. :p





untungg laaaa nak kawen kannn!



tak sabar nak tunggu pagi esok. nak tengok orang kawen!
so, tunggu laaa lepas ni, nini nak post pasal wedding kak dni . seminggu nini nak update. heheee.



18 comments:

SyUhAdA said...

wahhh..sok dini nak kawen ke?
kim salam syg kat dni ye..

Tihara said...

Tahniah dni..kem salam kat kak Dni yer..akk doakan majlisnya berjalan lancar..amin :)

Amira Shahirah said...

wah wah! syok naa. nty tlg upload la yew peto ko gpo.nk wi jupo dumoh tu. haha.

eiyzniey said...

Shuhada : kak dni kwen esk la.heheee..excited2!

eiyzniey said...

Tihara : ok3.thx2..insyaallah.aminnn

eiyzniey said...

Mira : izni oyp dh ko dreba mira tu..ecececee..kiro jd tuh..hehehe

Nur Aischa said...

wahh tahniah utk kak dini ya :D

nurhaniszamshah said...

wuhuu. sedih tak leh pi. anyways, cakap congrats kat kak dini!

eiyzniey said...

Aischa : hehee..thx3.
:)

eiyzniey said...

Nis : xpa2..nnti I kwen..wajib dtg tau..heeee

emy zulaiha said...

wah bestnye, nini bile plak?hehe :)

Kartini said...

eiyzniey ! say congrate to her ya :)
May Allah bless them both eternity. nnti di upload pic nya :D

Cik_Shiqah said...

Tahniah utk insan yg bernama kak dini. hehe.

moga baitul muslim yang dibinanya kekal hingga ke syurga :)

eiyzniey said...

Emy : nini lmbat lg kot..heeee....xsbr nk kwen jgk! Ngeee

eiyzniey said...

Kartini : ok3..nnti nini uplod byk2 eaa.heee

eiyzniey said...

Shiqah : mashih3...(Cm nini plak kwen)
Hehehee..xpe la..nk ambik brkat sket2 ni..
:)

qlah said...

wah.. hehe . kan . kan . mmg besh bila org terdekat kita nak kahwin . lagi2 bila adik beradik ;D

eiyzniey said...

yayaya,,,
tu la..
ni laa bru nini rase org terdekat kawen.hehe