Sunday, December 18, 2011

hantar menantu


assalamualaikum


nini baru jaa sampai umah . penat pun tak abis lagi kot. tapi, sebab rindu kat cik blog ni. terus buka lappy. weweeweeeee. semalam family nini pegi terengganu. pegi hantar menantu. sape lagi kalau bukan kak dini tercayam ni. heheeeeh. lama jugak ambik mase nak sampai umah abang din tu. means. jauh jugak laaa umah mertua kak dini nii dari rumah kitaorang. tapi. nasib baik laaa kak dini ade jodoh ngan orang terengganu jaa. tak laaa jenuh sangat perjalanan kitaorang semalam. kalau laa ngan orang johor ke ape ke. haaaa. tak ke jenuh nanti nini duk dalam kereta tu. hahaa. papepun. semoga hepi hepi selalu yaaaa my akak. :)





<3



kak dini




::: jumpe sepupu dulu :)



:::fafa+yayang


sedih tau rase hati ini nak tinggalkan akak tercayam semalam. bukan pe. ni laa 1st time rase akak kawen. yelaa. lepas ni. kak dini mesti dah ikut abang din dia kan. dah tak duduk ngan kitaorang. dah tak tido ngan kitaorang. bila la plak nak luang mase ngan kitaorang. huuuuhuuuu. sedihhhh :'( stutus fb fafa " Rasa khilangan..*huu* "


ok dah dah. tak mo sedih sedih. dah jodoh dia dah sampai. biar la dia kawen. perkahwinan tu kan dituntut. heeee. insyaallah dia bahagia di sisi suami dia kan kan kan. ok ok. chilll bebeh.. nini sentiasa doakan kak dini ngan abang din bahagia. sampai anak cucu cicit...









12 comments:

nurhaniszamshah said...

alolo. i kan ada. hehe

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah
huk3...sedih la u
:(

Uchi kay-f @hmad said...

dia tetap masih kakak kamu nini if beliau sudah jadi wife incik.deen!

jgn sedih taw,doakan terbaek utk kakak anda iyer..*oh ayt mcm emosi*

nurhaniszamshah said...

its okey lahhh. nnt u pun akan alami benda yg sama macam kak dini jugak kan. so, dah dah, jgn sedey2 sgt k. doa yg terbaek utk kak dini. :)

eiyzniey said...

@Uchi kay-f @hmad

hmmm...thx...
same2 doakan yee
:)

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah
ye la u..hueee...
doakn jgk ea...
insyaallah..
amin.
:)

✿MisS NadRAH♥ said...

owh..kak dni kawen ngan org ganu..area mana?
akak study kat ganu=)

eiyzniey said...

@✿MisS NadRAH♥
Kudat..hehe..kenai?

kayrul-shah said...

ala ciannya...mujur la akak nini kahwin org ganu jer

eiyzniey said...

@kayrul-shah
Hmmm..tu laaa
Nsib baikk

Juliet_iRa~" said...

alolo sedihnya dia..hee

tp best la dpt abg ipar..:)

eiyzniey said...

@Juliet_iRa~"
heeee.nk bt cmnee kann
:)