Monday, December 12, 2011

hantaran!




assalamualaikum




first2 ni. nak tunjuk gambar pengantin dulu laaaa. heeee


yaaaaaaa. hari ni. nini nak buat entry pasal hantaran kak dini kawen dulu eaa. kalau nak tau. kak dini ngan abang din dah berpakat buat tema kawen diaorang colour biru a.k.a blue a.k.a my febret colour. cececeee. so, semua semua hantaran pun bercoler biru la jadi nya. (sejuk mata memandang) hehe.









:::selamat datang




::: ni xsiap lagi tauu :)





:::ni la bahan2 nak buat.






::: sembilan dulang




::: tujuh dulang




:::




:::




:::




:::





:::




::: wewewee




sembilan dulang di balas dengan tujuh dulang. wah wah wah. nini, fafa ngan yayang la yang kena ambik dulang dulang hari tu. ngeeeee. memang ni dah jadi kerja kitaorang time kenduri kawen. weweweeeee. tapi, yang ni rasa lain sket la. sebab wedding akak sendiri kann. rase ape ea? hmmmmmmm. excited kottt. heeeee.



p/s : nanti nini kawen nak buat tema colour pe eaa?
^_~





8 comments:

✿MisS NadRAH♥ said...

wah..rupanya dni da kawen yer..
wish tahniah kat dia yer=)

eiyzniey said...

Nadrah : ok3..hehe
:)

misya said...

cepat nini update gambar kawen,kak sya tak sabar nak tgk,nini jadi pengapit ke

eiyzniey said...

Sabau eaa misya...mlm2 ni insayaallah nini update..
Klau x pun esk.hehehe
Bkn nini la jd pngapit..
Fafa yang jd pngapit tu.
:)

Nur Aischa said...

wahh seriusly saya suka warna biru, indah sgt :D bestnya dpt hantaran semua tu, menarik semuanya..haha

eiyzniey said...

heeeeeee..seronok kan..
xpaa2...
aischa nnti pun bt la biru jgk.heee

qlah said...

hihi . amik ilham untuk warna majlis cooming soon pulak . hihi .

eiyzniey said...

tu diaa naa...
mnt biru jgk eaa qlah ni>hehe