Thursday, June 7, 2012

assalamualaikum






subhanallah. lame nye tak update belog. tak buka belog sendiri. tak comment comment dalam belog. heeee. rindu3! 
belog tersayang pun rasenye dah penuh dengan segala sawang sawang ni. ishh ishh. pegi main jauh jauh. heee. bukan stakat tak bukak belog sediri. sekarang ni, nini dah jarang jenguk bace belog kawan kawan. ape nak jadi. entah lah  tak tau nak cakap. bukan tak nak tengok. bukan tak nak baca. bukan jugak tak nak comment comment. tapi ada lah tu sebab yang buat nini jadi macam ni.






peaceeee! :)



p/s : maybe lepas ni kalau ada masa dan datang mood rajin. nak selalu jenguk belog lah. hehe
i'm sori.





17 comments:

nurhaniszamshah said...

tolong lah updat blog selalu time cuti T.T merayu.

eiyzniey said...

cpt nya u comment.hehe
insyaallah
:)

Anisa Hang Tuah said...

hai blog! selamat kembali

MrSepet said...

Second.

MrSepet said...

Second.

MrSepet said...

Tolong laaa.merayu jugak.hihihihi

MrSepet said...
This comment has been removed by a blog administrator.
MrSepet said...
This comment has been removed by a blog administrator.
nurhaniszamshah said...

hehe. sebab ternampak dekat roght tab tu lah,membantu sangat right tab tu!

nurhaniszamshah said...

mr sepet sebuk~ hahaha

eiyzniey said...

anisa : thanks. :)

eiyzniey said...

sepet. mngade. hehe.
:P

eiyzniey said...

nis. mmg mmbntu.hehe

Jay said...

rindu kat blog nini....wiwiwiwiwiw..

MrSepet said...

hehehe.yg tu semestinya.menjadi kewajipan.hehe

eiyzniey said...

jay.nnti slalu lah mlawat kt sni ye
:)

eiyzniey said...

sepet.
i noe that. heeeeeeee.
:D