Saturday, June 16, 2012

family day

assalamualaikum

untuk mengeratkan lagi hubungan silaturrahim. kawan kawan abah buat family day kat sweet beach resort semalam. *sweet ke*. dah lama sebenarnya tak join family day ngan sahabat sahabat sejabatan abah ni. so, kebetulan ada kat umah time ni. jomm ikot sekali la. nasib baik kawan nini sorang ni a.k.a anak cik ha datang jugak. her name is fatma. Nahzatul Fatma BT Saufi. dan ini lah orang yang hack fb nini malam semalam. haish rupa rupa nya. fb ku telah di HACK.  grgrgrg!





::: jire and me



 ::: fb di hack



oke. time semua orang tengah syok syok makan. nini plak tengak syok culik baby. hee. tapi kesian kat dia. dia demam sebab mandi kolam petang semalam. nampak baby ni duk mandi ngan ayah dia. duk gelak gelak bila masuk dalam air. tapi lepas tu demam plak. aloloo.. kesian nya awak. semoga cepat sihat ya.





alololoo : baby demam



 ::: baby dan ijat



::: cake : mine




 kek ni untuk sape2 birthday dia bulan satu sampai bulan enam. tapi. sebab kek ni sedap. nini makan banyakkkkk gitu. eheeee. tak sempat nak uplod gamba banyak banyak. sebab nak cepat. nak pegi paking barang barang. malam ni dah nak pegi IPDA. huuuuuuuuuuuuuuuuuuu. 




"tak sabaq nak balik IPDA. tapi sedih nak tinggal umah" : nis sama!




p/s : kak dini sila jelesssss







6 comments:

nurhaniszamshah said...

1, gila berkenan tudung! ish. jum teman i shopping tudung kat jitra nnt. huhee

2, sedap nya kek. T.T ada kiwi. wuaaaa wuaaaaaa feveretttttttttttttttttt

3, sepetnya mata baby tuuuuuuuuu

4, jum balik ipda. hee

Ardini Humaira said...

aku jelos kek tu jah... haha

tiraa shamsuddin said...

ceh ceh tdg bawall.....hihihi

Jay said...

wah bestnye ada buat family day..hehe..Jabatan Jay akan buat family day 30 Jun nt..hope bnyak yg joinlah kan..hehe..xsabar tgok gelagat budak2 n bapa2 budak..hahaha..ops..Jay tergolong dalam golongan single avalaible yer..kih3..

Jay said...

wah bestnye ada buat family day..hehe..Jabatan Jay akan buat family day 30 Jun nt..hope bnyak yg joinlah kan..hehe..xsabar tgok gelagat budak2 n bapa2 budak..hahaha..ops..Jay tergolong dalam golongan single avalaible yer..kih3..

Nur Aischa said...

kak nini, gambar first tu kak nini comeyyy <33 eh kek tu, aduss sedapnya la.. nak juga rasa sikit :D