Tuesday, June 12, 2012

making felt craft again.


assalamualaikum


hobi : menjahit

sapa cakap menjahit ni susah?? haa. kalo nak tau. menjahit ni tak de la susah sangat. cuma. kalau nak jahit banyak banyak tu. kadang kadang boleh buat kita rasa bosan. rasa bosan yang sampai satu tahap tu buat mata kita mengantuk. heeee. ni lah pengalaman nini selama menjahit felt craf.

tapi sebenarnya. dah lama sangat nini tak sentuh kain felt ni. lepas kak dini pergi miri. memang satu pun felt craft nini tak buat. untuk hanis tira nadiah pun tak terbuat sampai sekarang. ishh ishh. sorry sayang. mood lari sudaa. hehe. tu yang time abang wan suh buat untuk student dia. teringat kat orang orang yang di rindui  ini. IMY!






:::jeng jeng jeng




:::time malas nak buat :p



ada lagi felt craft yang nini buat. tapi tak sempat nak snap gambo. *alasan*  tapi betul laa. yang ni je tersnap td. hehe. finally. siapp jugak untuk student student abang wan ni. *untung la dapat bagi kat anak murid. ohh cikgu wan. i lebiu *. selamat menjadi cikgu yang disayangi abang wan.


p/s : nanti nini buat lagi ye :)



11 comments:

Ardini Humaira said...

comamnyo baju... xpayoh beli baju doh la pahni. haha

Jay said...

wah..comelnye nini??hehehe...pandai nini buat ek..:)

eiyzniey said...

kak dini..
xse bli bju dh ehh
nkpkai hok tu jahh
:P

eiyzniey said...

bt sbb xde bnde na bt daa..
hehe

yan said...

aku pon nk jgak nini...=p

yan said...

aku pn nk nini..=p

eiyzniey said...

yan..
nak order lah.hahah

nurhaniszamshah said...

ahaaaaa, kite waiting waiting je :p

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah
alolooloo.hehe

Nur Aischa said...

wahhhh kak nini, nak juga felt craft ni~ serius comeyyyy :'D

eiyzniey said...

heee...
jom tempah sini.
meh meh.
hehe