Friday, June 24, 2011

dapat roomate cun!!!


salam


sekarang ni..nini bukan lagi di bumi kelantan daaa..huhu..tapi di bumi kedah..weeeeeee.....btw..nini dah habis orentasi di ipda..tu yang baru boleh update this blog...hmmm...syok laaa duk sini...tau tak..nini kan memang dah doa supaya dapat roomate y ok dan satu kepala ngan nini yang ntah pape ni..hahaaaa...then..akhirnya termakbul juaaaaa..alhamdulillah...dah la budak tu cun siot..hehe..tak ley puji banyak sangat..nanti xpasal2 ade yang perasan.....ngeeeee,,papepun....best la duk sini....jom nak kenalkan my roomate...hahahaaa...



me n hanis



p/s: go sejarah go!!!!


5 comments:

Ardini Humaira said...

eychehh twin la pulop hahaha :P

Ardini Humaira said...

eychehh twin la pulop hahaha :P

nurhaniszamshah said...

memang ar "cun" abes kan? hahaha.

alinac lover said...

waaa best la ek duk kedah~

meoww cat said...

jom komen sini..

http://contestngiveaway.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html