Monday, July 18, 2011

long time not blogging:P



salam


wah wah wah....rasenya lama gile nini tak berblogging.....ish3...bukan ape....tak sempat kotttt..heheheeee....bajed3...sampaikan tyraaa+hanis kawan nini tu tak habis2 suh nini update blog....kata diaorang..bila bukak jaaa blog nini..mesti keluar....'dapat roomate cun!!!)hahhaaaaa...tak pe tak pe...lepas ni nini nak story mory macam2 dalam blog ..:P


btw....hidup di IPDA niii agak seronok!!!tak sangka laaaa.....tu yang tak homesick sangat tu..cehhhhhh....(padahal duk fikir bile laaaa agaknye nini akan balik???)....hopefully....nini dan member2 akan kekal di IPDA selama 5 tahun setengah...woooooo...agak lama tuuuu...kan kan.....jenuh jugak kott duk mengadap muka sama jaaa tiap2 hariii...heheee....tak de laaa...nini happy dan bersyukur sangat2 sebab dapat jumpe kawan2 baru yang ok2+baik2+lawak2+caring2+semua2 laaaaa..tak tau nak cakap pe daaaa...dah dah..cukup laa nini......jom p tidoq...dah lewat niiii..tak pasal2 esok bangun lewat..






:P


p/s: wanna be a teacher?????



3 comments:

alinac lover said...

hoho~ bgus2~ best dpt kwn gitu..bole amik brat kt kita

Ardini Humaira said...

ceyh bajet teacher aaa pakai blazer tu.. bluek bluekkk ahahaha

eiyzniey said...

alinac lover:hehee..mmg pun..bagus2...

kak dni: jelesss laaa tuu..hahaha