Tuesday, July 26, 2011

fafa dapat plkn!!!

salam


congrate to fafa yaaaaa...hahahaaaa..nini tak sangka plak yang fafa akan dapat plkn....ish3........nampaknya fafa laa orang first dalam family kitaorang yang dapat plkn.....nini pun xdapat dulu..syukran3....mana tak nyaaaa.....memang dari awal2 lagi nini duk doa mintak2 xdapat plkn tu......huhuhuuuu...nasib baik....kalau dapat dulu..tak tau laaa macam mane nak cari alasan supaya xjoin plkn tu...bukan pe..nini rase cam tak larat jaaa nak buat semua2 tuuu nanti...peaceeee:P

btw...untung jugak laaa fafa dapat plkn tu...atleast..dapat la jugak buat benda2 yang berfaedah after spm tu....elaun pun masyukk kan..hahaaa..bersiap sedialah fafa yaaa untuk menjadi wirawati negara!!!......insyaallah..nanti fafa akan enjoy punye kat plkn tu.....go fafa go!!




!
me+fafa!!!


u can do it!!!!wirawati negara!!
:)






15 comments:

carl_kulus said...

hahaha..bob pom leh plkn...mati la dorg

eiyzniey said...

ye ke???hahahaaa

sarah mohamad said...

tahniahhhh syg! saya dah masuk plkn dulu, memang best! cuma jangan ikutkan hati sangat time sedih2 tuu. kat sana ramai kawan yg best2.

Myra Jay said...

Adik akak dapat PLKN jugak, baru je keluaq 2minggu lepas, tak sempat habiskan smpai hujung bulan nie sebab skrg dia study kat Polimas Jitra :)

Adik suka masuk PLKN, dia cakap best.. ;)

aanie said...

best tu dpt masuk plkn...

cik sakura said...

mesti seronok kan..zaman cik sakura xde lagi plkn..

d_LA said...

tingin sgt nak join plkn, tp dulu2 xde bnda2 cani..huhu..thniah la tuk fafa ye^^

Tihara said...

comey nya awex2 ni..tahniah dpt PLKN...hakak dulu gi BTN 5 ari pn semput..borink..cari lah kawan yg boleh masyukk..baru tk borink..k :)

Cahaya Qaseh said...

plkn?? bestnyee....


cahaya tag izni di sini..

http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html


sudi2kan la baca ye... ^^,

eiyzniey said...

hehheee..thx semua..sbb coment2!!
ngeeee....

nurhaniszamshah said...

gapo mu punyo adik lagi nampak matang. :P

eiyzniey said...

gapo gak ore siam neh..hahahahaaaa,,,ko lg xmatured lorh..wakakakaa

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

comel adik dua orang ne

[sutera kasih] said...

bestnya dapat PLKN :)

dulu sy teringin nk dpt tp xdpt huhu

carl_kulus said...

hahahaha..adik dy lg matured dy dy ka anis???hahaha