Tuesday, July 26, 2011

SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!



salam


entry kali ni..nini nak buat promote tentang GA yang nini join niii...heheee..bez3!!!sape tak nak GA dari korea kan???ke korang tak nak....ish3..rugi3...kalau nak pergi sane tu mungkin lambat lagiii kott..kalau dapat give away free2 kan bagus..dah laa give away dari koreaa+bandung tuuuu...ngeeee:P

thax to cayaha sebab tag nini...hehee,,,hepi3!!!seronok jaaa rase nak join GA nii..mane tau kot2 nini yang dapat ke......ceeehhhhh..bajet tol???hmmm..mana tau kot2 ade rezki kan kan...sooo korang pun sila2 laa join skali yaaa.mane tau dapat ke...saguhati pun kira jadii laaa..hehee..meh tengok syarat2 penyertaan GA tuuu..senang jaaa..



Photobucket

jom klik di sini...peacee!!


Syarat-syarat penyertaan:
  1. Beralamat di Malaysia dan mempunyai BLOG.
  2. Follow dua blog berikut. (follow untuk sebarang update.sebarang kecuaian anda mengenai update berkenaan GA ini, pihak kami tdk akan bertanggungjawab)
  3. Buat satu entry bertajuk : SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!
  4. Copy code banner GiveAway di atas dan letakkan di entri anda (dalam ruangan EDIT HTML).
  5. Tag sekurang-kurangnya 2 orang & pastikan dorang tahu yang dorang ditag.
  6. Hantarkan link entri anda di ruangan komen entry INI sahaja.
  7. Tarikh tutup penyertaan: 15 Ogos 2011.




nini dah join GA ni...dah follow dua penganjur ni...then nini nak tag bebudak ni laa pulak..heheee


hanis

tyraaa
c_k



P/S: letz join this GA!!!


16 comments:

Mrs. Farhan said...

Mekaseh join. Goodluck. Tapi tolong hantar link entri k. Bukan link blog. Mekaseh. =D

carl_kulus said...

smyg nuh!!!!

eiyzniey said...

ok3 mrs.farhan..hehee..welcom2...

apih:maye doh laaa!hehe

Ardini Humaira said...

wah3 menurut perintah aku nampak haha...


weh link entry tu ko copy yang atas tu cemni haaa

http://eiyzniey.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Mizz ErMa said...

waa..gud luck tau! hehe

eiyzniey said...

kak dni:mestii laaaa.heheheee...

mizz erma:thx3..hehe

✿ Syunathegadis ✿ said...

hii.
done follow u back !
good luck yaa :)

Miss Eunice said...

heey..all the best here! ;)

Ardini Humaira said...

wei.. mung nok wat giveaway? aku sponsor. mau?

eiyzniey said...

hmmm..bia la dulu..nnti2 la weii..hehee..tkot xde nk caroo..ngee

hamzah ian said...

dr korea tu.. wahh..

Faraa Eiman's said...

hoho , GL ;D

Hayati Buya said...

Thanks for commented at www.lensahayati.com :D
singgah lah lagi.. :)

cucu umie said...

semoga berjaya yer.incya-Allah

Saya said...

mcm ne nk tau btul2 dari korea?hehe
http://nadzmonostone.blogspot.com/

miss lyzeer said...

jom join GA miss pulak =)