Wednesday, July 27, 2011

...tiket dah habis...




salam

tu laaa..sape suh beli tiket lewat2!!!padan muka nini!!!hmmmm..sabar2.......sekarang baru terasa jadi seorang perantau....dulu time duk skolah...asyik duk tengok kesedihan para2 perantau yang jarang boleh balik kampaung....sekarang dah kena rasai nyaaa sendiri laaaa...actually......nini planning ingat nak 1st puasa kat rumah tersayang....nak sahur+bukak puasa bersama keluarga terchentaaaaa..umi+abah+my lovely sibling...waaaaaa...sedih uuu..dah sebulan lebih nini duk di bumi Kedah niii...rinduu nak balik Kelantan laa plak..huhuhuuuuuuuuu......tak paa laaa..setiap perkara itu mesti ada hikmahnya kan...kaannn....




weeeeeeeee...:(


btw....thax to my jiran a.k.a jiran yang sekarang dah bukan jiran dah...hahaaa..sebab dah usahakan beli tiket untuk nini tadi...(walaupun tiket dah habis)...sori jugak sebab susah2 jaaaa..dah la dia ada kerja tadi....hmm..sorry+thankss a lotz yaaaa ...





p/s : .so...next week mayb nini balik kot...yessssss!!!!!!jom balik kelantan!!!heeehee



11 comments:

carl_kulus said...

=)

SyUhAdA said...

besnye dpt blik..
kak syu cti raya nnti bru dpt blik..huhu..
nak blik jgk..

Mrs. Farhan said...

Ehh, saya pon nak balik kelantan next week. Puasa kt kelantan konpem la best.boleh mkn kuih bunga tanjung, ketupat sotong.hehhe.

nini kat mana skrg??

mamaNoriz sini.. said...

ala kesian nyeee....

naik bas lompat-lompat jelah...
janji sampai hehehe

✿ cikcimi said...

selamat balek kampunggg.
next tyme kene beli awal3 la. :)

aziminzulkifli said...

hehehe
xleh blik..
:(

nurhaniszamshah said...

darling, i kan ade. :P

eiyzniey said...

hueeeee....thx 4 comment...
btw...nini nk blk!!!hueee

d_LA said...

yeay..dla blk kelate ari esok..hehe..

Amirah Suhana said...

org kelantan keee.hehehe

AJ said...

Selamat balik kampung & menyambut Ramadhan.. :)