Thursday, December 22, 2011

Best Friend Till Jannah



assalamualaikum

 semenjak dua menjak ni. selalu ja duk buka you tube. heeee. ok. nak post jugak yang ni dalam blog. yeaahh!




best kan :)


ehemm. nini nak dedicate vidoe ni buat semua kawan kawan nini especially cik mimi, cik hanis dan cik tira. tak lupa juga kat my 'we lurve us' dan v5 semua. insyaallah. kita kawan sampai Jannah tau.

p/s : kepada calon yang nak ambik result esok. kalau malam ni rase takot sangat then rase tak boleh tido ngan nyenyak. nini syorkan korang buat solat tahajut. banyak banyakkan doa untuk hari esok tau. korang kan dah usaha. so, sekarang. tawakal yang penting  ni. ok dah. nini nak tido dah ni. semoga gembira di esok hari yaa.



18 comments:

Teenager Housemaid said...

best la!
anyway gppdluck..:)

Iffah Afeefah said...

sweet sgt

tgk sampai abis ase nk ngis pon de

chemay said...

video yang nice.
sukee.
:)

eiyzniey said...

@Teenager Housemaid
Hehee .. Best sgt.
:)


@Iffah Afeefah
Hmm...nini pun terharu tengok vdoe ni..
Harap2 kte pun mcm tu kan..

eiyzniey said...

@chemay
Ahaaa...
Very nice..
Bg kte pengajaran..

nurhaniszamshah said...

:')

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah

Ehemm.. :))))

Acik Erna said...

eiyz..hero bungsu acik tengah berdebar debar ni..nak tengok result kul sebelas nanti.

eiyzniey said...

@Acik Erna
Ohooo...say good lark kat dye eaaaaa
:)

::NureeN:: said...

ala x dpt nk tgk, kat opis Utube kena block la huhuu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alah akak tak dapat nak bukakla...

Dinas Aldi said...

Akak pernah tengok ni kat youtube, comel sangat! Good luck pada yg nak ngambik keputusan PMR, semoga dapat result yg diidamkan, insyaallah :)

Kartini said...

niceeeeee :D

IelaOolala said...

izni. rndu mu ;(

Nur Aischa said...

wahh serius best! sronoknya bahagia btul kalau dpt bestfriend yg mcm tu.. :')

|| NaFiRaa || said...

bestnye video tu~ ade msg yang sgt baik dlm video tuh.. best!

Eera Shera said...

ala tak dapat tgk..tenet cam siput..grrr

zati embong said...

izni amek result pmr ke hari ni?