Saturday, December 31, 2011

entry last


assalamualaikum


kalau dalam satu hari tak update blog. rasa tak best jaa. tapi maybe ni sebab time cuti dan dah memang tak de kerja nak buat kan. ehemm. hari ni dah masuk 31/12/11. means memang hari ni laa last day untuk tahun 2011. sedih plak rasa nak tinggal kann. terlalu banyak memori terindah yang kita lalui dalam tahun 2011 ni. korang pun mesti sama kann kann. walaupun ada juga kisah duka di zaman 2011 ni. harap harap semua tu boleh buat  sebagai satu pedoman dan pengajaran dalam hidup kita untuk dikemudian hari.  

this maybe last entry belog nini untuk tahun ni. heeee. bukan maybe. mamang dah last kottt. sebab banyak benda lagi yang nini nak kena buat. nak kemas bilik, nak cari segala segala barang yang nak dibawa ke IPDA nanti. heeeee. hari ni kita nak packing barang sama2 kan. nak tolong pun tak boleh. soriii tau. so, hari ni memang kena packing2 barang. sebab esok dah nak pegi. huh. harap2 tak da laa barang yang tertinggal nanti.

nini nak mintak maaf bebanyak banyak dari hujung jari kaki sampai ke hujung rambut kalau kalau ada buat salah tersengaja atau tak sengaja. :) *salam cam hari raya* . nini harap azam baru semua orang untuk tahun baru ni tercapai ya. doakan untuk nini skali tau. insyaallah. amin.










" subhanallah aku mencintainya
subhanallah aku menyayanginya
dari ufuk timur hingga ke barat 
selalu di hatiku"

ok. ni tema lagu belog kesayangan nini buat tahun ni. nak dedicate buat yang tersayang laa. peaceee :D




p/s : harap harap tahun 2012 akan memberi lebih kebahagiaan buat kita di bawah rahmat dan lindungan Yang Maha Esa. insyaALLAH.




27 comments:

Tihara said...

Selamat tahun baru :)

eiyzniey said...

@Tihara
Slamat tahun bru jgk.
:)

MrSepet said...

dah ada azam tahun baru ke?hahahhaha

eiyzniey said...

@MrSepet
Ehemmmm..
Mstiii la dh ade..
Heheehe
:D

Uchi kay-f @hmad said...

selamat melangkah tahun 2012 nini!

IPDA for ?

eiyzniey said...

@Uchi kay-f @hmad
Slmat thun bru jgk.
IPDA-institut pndidikan guru kampus drul aman.
Heee
:)

nurhaniszamshah said...

:) selamat tahun baru nini.

Amira Shahirah said...

yang, sedih ouh keno balik ngaji doh :(
tsk tsk nk wk g ma bulih ko dok eh..hihi

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah
Heeee...
:)

eiyzniey said...

@Amira Shahirah
Hahah..buleh jugop mira weii..
Manjo la bdk ni.
Haha

LadyBird said...

slmt menyambut thn br esok..

eiyzniey said...
This comment has been removed by the author.
eiyzniey said...

@LadyBird
Slamat jugak.
:)

DiNaZ said...

selamat thn baru dik...

syuE said...

thanx visit my blog :)

Ardini Humaira said...

eping niung yenggggg buang munggg ahahahanggg


p/s: lagu tu nok tuju ko sapow tuss eh? ripot ko abah kamm

eiyzniey said...

@DiNaZ
Slmt thun bru jgk kak..
:)

eiyzniey said...

@syuE
Same2..
Thx jgk dtg sni.hehe

eiyzniey said...

@Ardini Humaira
Wakakaaa.
Ko gewam leee.
Spo lg.
:pppp

nurhaniszamshah said...

Subhanallah, aku mencintai nya. :)

yana lyana said...

semoga segala yang indah menanti kita di tahun baru.

happy new year :)

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah
Subhannallah.
:)

qlah said...

nini nini..

qlah nak mintak maaf ye kalau qlah ada buat salah dengan nini .

selamat tahun baru :')

D-SIM said...

happy new year !

D-SIM said...

happy new year !

eiyzniey said...

@yana lyana
Insyaallah.
Amin..
:)

ciK LyndaWawa said...

sedap lagu ni..=]