Thursday, December 1, 2011

merdeka!





salam

hari ni adik nini, fafa dan rakan seperjuangan yang menduduki spm dah merdeka laa. seronok la tu dorang. kannn. dah lepas beban beban nak jawab exam. fafa pun duk cakap tak nak baca buku dah balik ni. haha.




nini+fafa



tapi ingat. sape2 yang dah abis exam ni. jangan laa duk buat keja2 yang tak berfaedah yaaa. sila laa isi masa yang ade dengan perkara yang berguna. pastu. jangan lupa doa supaya dapat result yang baik nanti. insyaallah. semua dapat keputusan yang cemerlang+gemilang+terbilang nanti. amin amin amin. :)




salam merdeka kepada semua yaa!
hehe



7 comments:

sha my heart said...

tahniah dah merdeka. haha~

good luck 4 spm ye

jemput ke blog: tips persediaan utk orang masuk dapur kita

sha my heart said...

yeah, merdeka

good luck, dear

jemput ke blog: tips persediaan utk orang masuk dapur kita

eiyzniey said...

Thx sha...
:)
Jom masak.heheEe

Ana Farhana said...

hehe,merdeka ye ?

semoga dpt keputusan cemerlang ye :))

D-SIM said...

kejap jea merdeka tu :P

eiyzniey said...

Ana : hehe.. Thx..
Sme2 doa utk bdk2 nie ea.hehe

eiyzniey said...

D-sim : mmg laaaaaaaa