Tuesday, December 20, 2011

result PMR keluar khamis ni

assalamualaikum



semalam nini ade tengok berita tv3. heeeeee. lama tak tengok berita. lepas tengok cite tentang dhia. sempat laaa tengok sket. skett jaaaa. hmmm. pengunguman dah di buat yang result pmr keluar khamis ni kan. haaaaaaaaa.lagi berdebor laaa jiwa raga budak budak yang bakal menjadi student form 4 tahun depan ni.

tahun ni. semua calon PMR dah boleh semak result mereka melaui sms daaa. kalau tak nak pegi skola pun boleh. haaa. senang kann. tepat jaa pukul 10 pagi. buka jaa fone. pastu  Type PMR  [no. K/P]  [no. angka giliran]. then. Send to 15888. heheee 











 p/s : semoga mendapat keputusan yang cemerlang gemilang dan terbilang semua!
insyaallah. amin :)





15 comments:

Mizz ErMa said...

rasanya xde sedara yg ambik exam pmr..lau result spm lak bila yer kua? hihi

eiyzniey said...

@Mizz ErMa
heee..spm xtauu laaa...
tgk thun dpn naaa
hehee

nurhaniszamshah said...

zaman makin maju. tapi tak best lah kalau just tau result dr mesej, tak rasa suasana gemuruh nak ambik result ramai2 kan dengan kawan

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah

hahahaaa..btoi...tp, senang laa utk yumh jauh2 tu..
hehhee

missSenget said...

agak2 kalo orang tua gedik2 nk check pmr, keluar ape eh..?


hihih..senang da skrg...

eiyzniey said...

@missSenget
hahhhaaa..nnti try bt eaa

nurhaniszamshah said...

takde, umah jauh pun, kalau i, i nak pi skola, jmp kawan2. hehe

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah
hahaha.ape la u nii.
hmmm.
u xpa laaa.xduk hostel..
cmne y duk sabah serawak??haaa..baik dorg sms ja..
pstuuu. nnti start skola.bru dtg ambk slip..kann
:)

Republic said...

lama dah tinggal benda2 spm ni...keh3

Teenager Housemaid said...

senang kan budak2 zaman skrg..bley cek pakai fon je..
malaysia da maju..:)

p/s: follow u..:)

eiyzniey said...

@Republic
Hehee...lme dh tinggl kan..
:)


@Teenager Housemaid
Ahaa..untung la dorang..
I'' follow back..
:)

nurhaniszamshah said...

erm oke, terlupa pasal yg suk sabah srwk. hee

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah
Tauu pun..haha

Nur Aischa said...

skrg dorang dah best lah sbb boleh tgk result melalui msj, tp kalau kita dulu takda pun mcm tu lagi. hee

eiyzniey said...

@Nur Aischa
ahaaaaa..senang laa kan...
xpyh susah2.hehe