Tuesday, January 24, 2012

AM loves Blogs Competition


assalamualaikum


hari ni nini nak promote sket tentang adorable muslimah. sebab nini memang ske tengok dan survey baju baju kat sini. semua nya cun cun. kalau banyak duit. dah lame nini borong semua tau. heeeee. ni pun sebab kak dini yang selalu suh nini intai2 barang kat sini. memang tak menyesal pun kalau beli. barang dye semua berkualiti la. nice nice dan nice.


Untitled


5




IMG00438-20111218-1109

haaa.ni model baju dari adorablemuslimah yee. muehehee. tak de la. main2 jee :P kalau berkenan kat baju tu. boleh pegi cari kat adorable muslimah. oke. ^_^


oke. yang paling penting :

"Dapatkan Blaus dan Pakain Muslimah yang cantik dan sopan di http://www.adorablemuslimah.com.
Dapatkan juga barangan Victoria's Secret dan Handbag COACH di
http://www.adorablemuslimah.com.
Be style.chic.Modest dengan adorablemuslimah! ^_^"





adorableMuslimah2



jom join skaliii! :)



19 comments:

MrSepet said...

kalau nak beli cmne erk?hahaha

Tihara said...

wahh cantekk :)

eiyzniey said...

@MrSepet
ngade yee sepet..
hehehe
:D

eiyzniey said...

@Tihara
kak ara.
jom shopping3!
:)

IzZah SauTi said...

Wah!! memang cantik2 la bju dye.. tq ye izni tuk info nie.. huhu...

miss inna said...

inna selalu jg p usha2 Am nie..tp setakat nie, xbeli apa2 pun..skadar cuci2 mata jer..^^

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

good luck.. ^^

sha my heart said...

cantik, tertarik.. kau memang da boom. hihi~

Jay said...

model yang kat bawah tu jay berkenan tgok..hahahaha:P

iizla said...

thanks nini bgtau pasal website ni..bagusla..skrg saya tgh wat collection bj2 muslimah. hubby suka!!!

EruzuLiyana said...

wahhh, ada kemajuan la sis!!haha

eiyzniey said...

@IzZah SauTi
jom intai2.
:)

eiyzniey said...

@miss inna
xpa,,,nnti kita beli yee
hee

eiyzniey said...

@Orkid Edyliyne @ OrkEd
thankss
:)

eiyzniey said...

@sha my heart
hehehee..
mest dh kan>>

eiyzniey said...

@Jay
amboii..heheh

eiyzniey said...

@iizla
wah3,
hubby dh suka tu..
jom beli..
hee

eiyzniey said...

@EruzuLiyana
xdop maju mano eh kak yana.
:)))

eiyzniey said...

@EruzuLiyana
xdop maju mano eh kak yana.
:)))