Saturday, February 4, 2012

hang out wif dina!



assalamualaikum


nak senyum banyak2 hari ni. sebab hepi sangat. hehehe. hepi sebab jumpe dina. sebab tak membosankan diri dalam bilik untuk hari sabtu yang tak tau nak buat pe. hepi sebab dapat bear baru! :D

oke dah nini. jom crita pasal  tajuk kita hari ni : hang out dengan dina plak. ehemmm ehemm. kalau nak tau. pagi tadi nini ngan hanis ngan tira pergi padang besaq. plan punya plan tak tau nak p mane sebab kebosanan duk dalam bilik untuk weekend ni. last2 kitaorang pegi padang besaq. hoyeaahh. boleh jumpe dina. untung la kan budak matrik semua dah abis exam. tu yang satu kelas dina buat rombongan jenjalan kat perlis ni. 





banyak nyee bear2. :)




hohoo. mata bulat




tin+la+nini+dina+hana


haaaa. kat atas tu semua budak2 matrik kulim. kalau nini tak dapat ipda hari tu. memang pegi sini jugak laa jadi nye. sebab dapat marik kulim ni. tapi sebab tak de jodoh ngan dorang. tak jadi pegi la sane. hehe. kan kann. 

 pape punnn. thankss semua2. arigatou gozaimasu. masheh manyak2 yeeeeee. nanti kite kuar lagi yee. 



2 comments:

Nur Aischa said...

wahh sronok dpt jalan2 :D bestnya, ada byk bear!! haha

eiyzniey said...

@Nur Aischa
hehhee.,kak nini dpt bear baru... :D