Friday, February 3, 2012

hepi belated birthday to my twin!




assalamualaikum


sebenarnye dah lama nak buat entry tentang birtday my twin yang comey lotey ni. tapi sebab buzy sangat ngan keje2. tak sempat oden nak update blog. tengok. last entry dah berzaman dah kan. haiyoooo. memang minggu ni letih sangat. masuk sem dua ni banyak jee keja. kalau  nak dibandingkan sem satu yang slalu duk enjoy dulu laa. heheee.

so, dikesempatan pada hari jumaat yang sangat mulia ni. nini nak wish happy belated birtday kat kembo nini sorang ni. (tame kan muka tite) hehe. nak nyanyi lagu ni la kat kembo . sebab hari tu nyanyi lagu happy birtday jaa kat hanis i niii. sori tak wish awal2 yee. :)))))

ALLAH SELAMAT KAN KAMU
  ALLAH SELAMAT KAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN HANIS
      ALLAH SELAMAT KAN KAMU   


selamat hari lahir yeee nis. smoga panjang umur dan murah rezki. semoga cepat2 matured. may Allah bless you. may the best of your wishes be the least of what you get. wishing you miles of smiles in the coming years. dan yang penting, smoga cepat2 kawen. ahakssss. nanti jangan lupa ajak yee. 







::: birtday girlz :) nis




::: we




::: ehemmmm ehemmmmm





::: makannnn






::: senyummmm


                                                         


::: peaceee


      



   sayang semua. muehehheee. walaupun plan tak berapa nak jadi. tapi sempat jugak celebrate same2 kan.



p/s : perluu laaa ade peace kat kepala nini tuu. apeee laaaa.          



  
































16 comments:

tiraa shamsuddin said...

iloveyou korg... sory if ade buat salah :(


huhuhu

nurhaniszamshah said...

alolo.masheh ea! heehe.
macam kelakar ja wish suruh i matured cepat2. haha

eiyzniey said...

@tiraa shamsuddin
syg korng jgak!!!

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah
mmg nak suh cpt2 matured punnnn.
heeheeeee

chemay said...

happy birthday to your twin :)

qlah said...

wah.. persahabatan itu indah bukan ? =)

eiyzniey said...

@chemay
masheh..
:))

eiyzniey said...

@qlah
yup qlah,,
cm kite la
hehhehee
:))

Tea said...

happy bday hanissss

eiyzniey said...

@Tea
thanks cik tea...
sory lame x coment2.
hehhe

nurhaniszamshah said...

mcm awak tu matured sgt je kan? haha. tarikk telinga kang. :P

awak, nak buat ayat sweet ni, thanks aaww jadi kawan tite. :D

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah
awwwww3..tweet nye awk..
manyak makan gula yaa?hehehe
tite matured laa
:P

MrSepet said...

selamat hari jadi.moga dimurahkan rezeki.:D

eiyzniey said...

@MrSepet
:D

D-SIM said...

eh, ada kembar?

eiyzniey said...

@D-SIM
kembar seiras lain mak lain ayah..
:P