Tuesday, February 14, 2012

nice trip to langkawi with mentor

assalamualaikum


hujung munggu lepas. nini ngan bakal cikgu2 sejarah sekalian ke langkawi bersama mentor kitaorang iaitu PN. FATAHIYAH BT. MOHD ISHAK. banyak sebenarnye nak story mory tentang trip kitaorang kat sana. nak abdikan dalam belog tersayang ni. hoyeahhhhh. oke dah. tak mau cakap banyak. tak abis khatam lagi tengok gambar2 yang ade ni . hehe.   





IMG_3401

  :: naik feri



IMG_3406

::: muka budak tak mabuk laut ***



wahhhhhhhhhhhh.. dah sampai langkawiiiiii


IMG_3445

 ::: nice one


IMG_4282

 ::: burung ape ni??hehe




page

::: kami gembira :)




p/s : wait for the next entry about the trip yaaaa. mueheheeee ^_^



10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

Wah..wah..bestnyaa..nak pegii jugaakk

eiyzniey said...

@Anisa Hang Tuah
heheee.jom3..
:)

eiyzniey said...
This comment has been removed by the author.
Tea said...

Wahh ni yang terpilih jer ker Puan bawa pergi..? Bertuah sgt2...

eiyzniey said...

@Tea
hehee.xde lahh..semua boleh pegi..
ble lagi nak enjoy ngan mentor tersyg kan.heee

chemay said...

lama tak pergi sanaa.
rinduuuuuu nak naek feriii.
hehe

eiyzniey said...

@chemay
heee..rindu naik feri ye..
nini rindu nak naik bot kott.
hehe

nurhaniszamshah said...

rasa nya tadi dah komen, awat tak naek? :(

Jay said...

Mak aih..bestnye..suka tgok lebih2 yg tudung putih tu..haha..opsss..kalau Jay turun langkawi terpaksa lah singgah kat kuala kedah..:)..rumah my sister in law:)

cinta siswi said...

x aci.. siswi dah lame xpegi langkawi even nenek duk situ.. =,="