Sunday, June 10, 2012

rindu padamu


assalamualaikum


ada orang cakap. kalau dah rindu. tak perlu pun bagitau kat someone tu kita rindu kat dye. tapi kalau nini laa. kalau nini dah rindu sangat. nini bagitau. heeee. rindu tu tak bermaksud kita rindu kat pakwe or makwe or sape2 yang penting dalam hidup kita ni. maybe kita rindu kat parents, adik beradik, atuk nenek, kawan kawan dan sewaktu dengan nyee laaa. haaaa. 

yang paling istimewa skali. kita rindu kat pencipta alam kita ni. ALLAH S.W.T. walaupun kita tak pernah berjumpa denganNya. Dia selalu ada dengan kita tauu. selalu nampak ape yang kita buat dalam setiap waktu setiap minit dan setiap saat. so, kita pun kena laa selalu ingat padaNya. 

berdoalah setiap kali kita merindui seseorang itu. doakan untuk kebahagiaan dan kesejahteraan orang tersebut. 





subhanallah. aku mencintaimu.





6 comments:

Jay said...

nini..oh nini...lame tak nampak...menghilang ke mana??cuba nak buka blog nini,kene tulis blog set as private??hehehe:)

nurhaniszamshah said...

rindu awak. semoga Allah jaga awak saat kite duduk jauh. :)

eiyzniey said...

jay..
hee..sori2..xpa2.mybe lepas ni nk slalu update.hii
inysaallah
:)

eiyzniey said...

nis..
rindu awk la ni..huee
:)

Aqilah Ali said...

betul :)

eiyzniey said...

:)