Wednesday, December 14, 2011

baby baby di majlis perkahwinan kak dini




assalamualaikum




hehe.. sebelum letak gambo baby. nini nak letak gambar pengantin baru ni dulu la. heeeeeee. tak puas tengok lagi gambar kak dini kawen ni.. :)



ok dah. jom kita tengok baby baby yang comel lagi comel lagi comel ni. kalau nak tau. time kak dini kawen hari tu. nini memang tak lepas la kalau tengok ade sedara ke jiran ke sape sape je la yang bawak baby ni. heee. nape laaa baby baby ni semua comel2. geram betol. geram nak tarik tarik nk cubit cubit. hehehe. (jangan bagitau mak dorang tau) . tak de laa. setakat ni. nini tak de lagi kot buat baby baby ni nagis sebab sakit ke ape. hehe.. geram sket2 tu ade laaa. hmm..tu la. comel sangat. sape suruh kannn. :P





nana+adam+nini+fafa

haaaa. baby adam semestinya datang. then, nini plak semestinya tak mungkin tak mau main ngan baby adam ni kannn. heeeeeeeeee. comang nyee adam niiii. dah besau dah sekarang! ngeeeeeee




adik nini, nana pun tak lepas main ngan adam. dari adam sampai lagi duk suruh nini culik adam ni. hehehee




haaaa..ni plak sepupu nini. ololoooloo. kecik nye baby alysha nii





haaaa. ni lagi sorang sepupu nini. oloolooloo





ni plak jiran baru nini. name pun tak sempat nak tanye.hehehee. pipi dyee..huh. geram betol nini tengok!



ni pun kire baby jugak kan. hehe. budak2. kawan2 nana la ni. hehehee



p/s : moga moga kak dini cepat cepat dapat baby yaaa. boleh nini+fafa+yayang+nana main. hehehe.. tak sabaq nak ade anak sedare niiii



15 comments:

Syamimi Razali said...

smoga kakak dini cepat2 dapat baby ye. amin.

eiyzniey said...

Insyaallah..amin.hehe

::NureeN:: said...

slamat pengantin baru bahgia ke anak cucu.. cantik pelamin, hampir sama ngan member wedding last mnth.. ;)

Zie said...

Wah bestkan pergi majlis orang kahwin.... cantik gilers

eiyzniey said...

Nureen : oh ya kaaa... Biru jugak..hehe

eiyzniey said...

Zie : akak nini la tuuu.hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

InsyaALLAH..amiinn..

Nur Aischa said...

semua comel comel, geram jea tgk :D

azam said...

tahniah.....

:)

anitadiana said...

semua comel2 belaka lah dini...

eiyzniey said...

Doa2 kan..hehee
:)

eiyzniey said...

Aischa : geram kan tgk baby niiii..
Tu y rase nak culik jaaa..heheee

eiyzniey said...

Anita : untungg laa dh ade baby.hehe

Juliet_iRa~" said...

adik k.dni ke?laa..hee

cantik pelamin k.dni..k.dni ngan hubby muka lebih kurang la..heee

jodoh kuat tu..:D

eiyzniey said...

@Juliet_iRa~"

Adk kak dni la ni..hehehe...
Mmg spadan kan ira..sronok nini tgk dorg ni.hehe