Wednesday, December 14, 2011

nini naik pelamin???



assalamualaikum


tak abis lagi yaaa entry blog nini pasal wedding kak dini kawen. weweweee. tapi. hari ni bukan nak letak gambo kak dini daaa. nak letak gambo nini la plak. hehe. dari hari tu lagi sebijik dua jaa gambo nini. so, sekarang turn nak masuk gambo nini plak laaaaa. hehe.






nini nak ucap mekasih banyak banyak kat mira hanan ngan amin. sebab sudi datang kenduri kawen akak kesayangan nini sorang ni. hehe. " penat datang jauh jauh eaaa? tak pe laaaa. bila lagi nak kenai umah ceq kan." hehehee.





amin : mashih yeee datang umah nini. dah la datang jauh jauh. sorang sorang plak tu. heeeeeeeee. siap bawak hadiah lagi untuk kak dni. susah susah jaaa. mane hadiah untuk nini? (gurau je la) :D






mira : mashih yeee sebab datang. hehehe. nasib baik mira datang. kalau tak. nini duk rindu mira la sampai jumpe kat ipda. hek3.







hanan : mashih yeee mai umah. malam tu siap datang ngan famly nak kenal umah nini yeee. haishh. sori la tak sempat nak bagi kad hari tu. lain kali bawak mira datang lagi eaaa. heee







::: tomang tomang la kawan nini nii kan..




::: wah wah wah. seronok naik pelamin kan.





:D



pape pun. thankss a lotz yaaa bebeh. sayang korang!!!hehe :) nanti nini kawen. jangan lupa datang plak eaa. tak sempat korang nak bergambo ngan kak dini kan. tu laa. pengantin buzy duk photoshoot sangat. ehemm ehemm. tak pe laa. janji. kite pun sempat naik pelamin kan kan. hehehe.



17 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

bestnyer wedding kaka sendiri
ai jer termiss last month sebab ada keja nk buat kt cini so x blh blk :(

eiyzniey said...

xpe laa..nk bt cmne kan..dh nme kje..
Btw....bez sgt3.hehee

nurhaniszamshah said...

hot hot hot gamba last tu u! heehe. alololo

eiyzniey said...

Ehemmm3....
Ape hot hot nis??
Hahaha

nurhaniszamshah said...

heehe. gambar of the year kita tahun ni :P

eiyzniey said...

Gmbo of the year kte pun boleh...
Weweweee...
:pppppp

Amira Shahirah said...

kit3..alaa malu niee..hihihi.manyak nyew gmba kitew.ehh2 sape tu paka bju kemejo tu izni? ahahaha. alala. rasa bngga jer bulih jd pngapit yg last tu.eheeemmm~ hihi. nty turn izni,mira tnpa sgan silu akan smpai umah izni naaa.waaaa tak sabar nyeeee.ahahaha xD

eiyzniey said...

Gamba miraaa laa byk nyeee..
Hehehee..
Lain kali mai lagi yeee...
Ambk gmbo byk2 lgii..
Hoyeahhh..
:))))

Ardini Humaira said...

eychehhh saper ka yang datang soram diri tus haha

nurhaniszamshah said...

ahaha. kan kak dini? sape la tu

eiyzniey said...

Heeeheeeheeeee...spe eaa?
Spe?

Uchi kay-f @hmad said...

terima kasih dtg blog sya?

kamu ni adik ardinihumaira ke?

eiyzniey said...

Same2..
Heeee..
Adk kak dni la..ngeee
:)

Kartini said...

comelnye tuan empunya blog ni hehe

eiyzniey said...

haahaa..
Xpyh nk pji2..
Kartini lg cumel laaaa

Uchi kay-f @hmad said...

oh iye ke..patutlah..

eiyzniey said...

@Uchi kay-f @hmad

heheh..yelaa
:)