Thursday, December 15, 2011

done!





assalamualaikumum



hoyeah. rasenye dah cukup kot entry blog nini untuk wedding kak dini a.k.a my akak tercayam. wink wink wink. sebenarnya banyak lagi gambo gambo kak dini kawen ni. tapi. yang lain nak buat khazanah untuk diri sendiri la plak.



"

''


lalalaalalalalalalalaalalalaaaalalalaalalallaalaaa
untung la dah kawen. kan kan kan.








ni gambo sampingan jaaa. letih tau jadi photographer yang tak berbayar ni. ceeehhhhh. tak pa tak pa. ceq sukaa. heee. gambo ni pun nasib baik abang wan nini sempat snap. 'ada jugak orang yang snap gambo nini rupanya'. hehe. mashih2.







~so. lepas ni nak update blog pasal ape plak ye. heeeeeeeeeeee. wait and see yaaaa!



16 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

cam pro lah nini =)

nurhaniszamshah said...

update pasal berat badan. haha. berat badan ceq agak naek.

eiyzniey said...

Maera

eiyzniey said...

Nis : xmo la..sbb berat mmg naik!hak3
Gemok gedempol sudaa..huwak3

nurhaniszamshah said...

takut namppak? haha. tp tgk dlm gamba u biasa ja? eh, tp mmg dlm gamba u selalu tak btul kan. :P

Juliet_iRa~" said...

wewittt...dah ada gaya pro da tu..hee

pss : hyee..selamat berkenalan!:D

eiyzniey said...

Nis : mkn dlm nmpakkk. MashehHhh.
Jgn nk bangga sgt ye

eiyzniey said...

Juliet: heeeheee
Slmt brknln jgk

J.Syazwana said...

apdet masal makanan.
keh keh keh.

syazwana <----- dasar perempuan kuat makan :P

eiyzniey said...

Hehehe..xpe2..nnti nini updte sal mknn..
Nini pun ske mkn jgk..
Tmbh2 cti skg...Mkn je kje...

Kartini said...

yeah lps ni eizniey

eiyzniey said...

Hoyeaahhh..hehee

sha my heart said...

kite pun sama jugak. selalu kena jadi photographer tak berbayar.. tapi tak pe, kite enjoy ambik gambar orang =)

selamat pengantin baru utk kakak. awak bila pula, dear? =)

Syira Rara said...

hai..saya baru je follow blog awak..n klau sudi jemguk2la blog sy dan follow yea..blh share cerita(^_^)

eiyzniey said...

@Syira Rara

Ohhh..masheh3..I'll follow u!
:)

eiyzniey said...

@sha my heart

Ahaaaa..nini pun xkesah.
Enjoy jee kann.
Xde gmbo sndri pun tak pe.hehee
Nini lmbt lg kottt.
Sha tuu blee