Friday, January 20, 2012

home!


assalamualaikum



nini dah sampai umah! alhamdulillah. 

budak sekolah cuti seminggu. nini pun cuti seminggu jugak la. heheeee. best kan jadi budak ipg ni. setiap kali budak sekolah cuti. adee je cuti kitaorang ni. :))))

semalam nini sampai umah dengan begitu hepi yang teramat. rinduu kot kat family di umah ni. my adeks2 yang manjee nyeee. rindu umi. abah. semua semua laa. kak dini jaa yang tak balik! :( bile nak balik u????






::: kite ade dua tiket tauuu. heehee.



ni pun nasib baik ade tiket bas yang extra punye. kalau tak. tak de la nini boleh balik umah cuti raye cina ni. hehehee. thanks awak tolong belikan yeee.   :D

p/s : oke. hari ni nak tido puas2 kat bilik tersayang niii! 


13 comments:

nurhaniszamshah said...

wehee,,jgn lupa kim salam dioram

bokbonputeh said...

Ermmmm best nyer dia dapat balik kampung :)

Tea said...

Selamat bercuti taww.. Hati2....

Acik Erna said...

nini..macam anak acik pulak..rindu sangat dengan bilik dengan selimut dan bantal busyuk dia tu..

eiyzniey said...

@nurhaniszamshah
Oke2..
Dh kim slm da.heee

eiyzniey said...

@bokbonputeh
Mmg best pun..
Lme xblk umh kott.
:))

eiyzniey said...

@Tea
Slamat brcuti jgk cik tea!
Heeee

eiyzniey said...

@Acik Erna
Hehehe..
Yeke?
Rindu slimut ngn bantal musyukk.hehe

Nur Aischa said...

selamat pulang ke rumah kak nini.. hehe

MrSepet said...

nama bas da mcam ayuu ja.hahaha.cantik agensi xde ke?hahhaah

eiyzniey said...

@Nur Aischa
slamat jgk..
Aisyah xpe la..duk umah..heee

eiyzniey said...

@MrSepet
Hohoo..nnti bt sendri ye...
:pppp

bokbonputeh said...

Hahahahahahahaha nasib Mr Bokbon duk jauh...kalau duk dekat2 tiap minggu nak balik kb